Sinds 2014. 

Welkom op de website van De Burcht Cycling, een groep enthousiaste wielrenners die in 2014 zijn ontstaan nadat een aantal voormalige voetballers op zoek waren naar een nieuwe uitdaging. Ze wilden graag blijven sporten, maar zochten iets anders dan voetbal. Een aantal van hen was al fanatiek wielrenner en stelde voor om samen te gaan fietsen. Zo ontstond De Burcht Cycling.

Inmiddels is De Burcht Cycling uitgegroeid tot een hechte groep wielrenners, die regelmatig samen op pad gaan. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren fietser bent, bij De Burcht Cycling is iedereen welkom. Het belangrijkste is dat we samen plezier hebben op de fiets.
We rijden verschillende routes door de prachtige omgeving van Nijkerk en omstreken. Soms kiezen we voor een lange tocht door de bossen en langs de polders, andere keren maken we een kortere rit over de klinkers. Onderweg genieten we van de mooie natuur en maken we regelmatig een pitstop om even bij te praten.

Naast het fietsen organiseren we ook regelmatig gezellige activiteiten, zoals een toertochten of een gezamenlijk bezoek aan een wielerwedstrijd. Op die manier leren we elkaar nog beter kennen en bouwen we aan de hechte band binnen de groep.
Bij De Burcht Cycling staan veiligheid en respect voor andere weggebruikers voorop. We houden ons aan de verkeersregels en dragen altijd een helm. Ook vinden we het belangrijk om ons als wielrenners positief te profileren in het verkeer en de omgeving.
Ben je benieuwd geworden naar De Burcht Cycling en wil je een keertje meefietsen? Neem dan gerust contact met ons op. We nodigen je graag uit om kennis te maken met onze gezellige groep wielrenners!.


Thuisbasis: De Burcht (kantine NSC).


 

 

 

  
 
E-mailen
Map
Info
Instagram