5de Editie 28 december 2024.


Ervaar de magie van de feestdagen tijdens de Temm & Tuin Derry X-mas.
Op 28 december 2023 hebben we jou en je fietsmaten uit voor een duurzame kerstvakantie-ervaring nodig die je niet wilt missen. Maak je klaar om door de prachtige bossen en landerijen te rijden, tussen Nijkerk en Garderen, op onze uitdagende MTB/Gravelbike toertocht.


🌲 Wat kun je verwachten? 🌲
Ploeteren en avontuur: Trotseer de uitdagende paden van het Sprielderbos en de Garderense heide. Test je vaardigheden op deze adembenemende routes.
Smakelijke tussenstop: Bij onze vrienden van 't Speuldje kun je zelfs op adem komen en genieten van heerlijke lekkernijen. Laat jezelf verwennen voordat je weer op de pedalen stapt.
Voor de echte fietsliefhebbers: Deze tocht is ontworpen voor getrainde fietsers. Kies uit afstanden van 50 km of 70 km en beleef samen met je fietsmaten een geweldige dag in de natuur.


Nieuw dit jaar voor de lokale helden: De Temm & Tuin Derry X-mas Brokketocht 20km, speciaal voor fietsers die hun sportieve fiets (op een gewone fiets is het ook mogelijk) al te lang in de garage hebben laten staan, Gezelligheid en plezier staan hier voorop, en onderweg verzorgen wij voor alle deelnemers een heerlijk drankje op een van onze party-stops onderweg.

*Inschrijfgeld: 15,00 (incl. 3 consumpties) 


Feestelijke afsluiting: Na de tocht, trakteren we je op een groot feest in Baakies Koerse Kaffee, met muziek en  live optreden van Tim van Leijenhorst vanaf 15:00 uur. Laat de muziek en de feestvreugde je kerstvakantie nog speciaal maken!


Mis deze kans niet om samen met je fietsvrienden de kerstsfeer op een sportieve en gezellige manier te beleven. Zet 28 december 2023 in je agenda en bereid je voor op een de Temm & Tuin Derry X-mas MTB Toertocht!
🎅We zien je aan de startlijn!informatie:  

Start locatie geopend vanaf 9:00 uur.

Kleedkamers (met douche gelegenheid) aanwezig, te gebruiken tot 18:00 uur.

Starten vanaf 10:00 tot 13:00 uur.

GPX Tocht (niet uitgezet). 

Onze huis fotograaf Harry met camera is altijd in de buurt!

Parkeer gelegenheid voldoende en gratis.

Foto's editie 2022

Foto's editie 2023

Inschrijven

Gratis Parkeren

Fiets afsluiten.

Kleedkamers + douche beschikbaar. 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram